Založ si blog

Aromaterapia

Po ceste do práce, do školy či do obchodu sa stretávame s ľudmi, ktorí sú veľmi uponáhľaní. Ale veď koniec koncov, my sme takí istí. Hovorí sa, že žijeme v tejto uponáhľanej dobe a nemáme čas sa ani zastaviť, no potom sa nemôžeme čudovať, že sme vyčerpaní, bez energie, neschopní stráviť chvíľku s deťmi alebo s blízkymi a naviac nás prekvapia rôzne druhy chorôb.

Nesmieme zabúdať, že sme len ľudia, a preto musíme vedieť vypnúť, oddýchnuť si a zrelaxovať sa. Aromaterapia je na to ako stvorená a navyše má na nás a na naše telo veľmi priznivé účinky. Je to forma prírodnej medicíny, ktorá dokáže pomocou aplikácie éterických olejov (silíc) liečiť rôzne ochorenia. Tak prečo to nevyskúšať? Môžete spojiť príjemné s užitočným a po vykúpaní sa vo vani plnej voňavej vody sa cítiť ako znovuzrodený.

Internetový obchod www.mandala.sk ponúka rôzne druhy vonných kúpeľových solí, ktoré blahodárne pôsobia na organizmus a majú mnoho ďalších priaznivých účinkov. To však nie je všetko, môžete si tam vybrať aj z bohatej ponuky masážnych olejov a olejov do kúpeľa, ktoré pomáhajú liečiť rôzne neduhy a ochorenia. Nájdete tam tiež niekoľko prírodných termoforov, ktoré sa používajú ako obklady na bolestivé miesta a mnoho ďalších relaxačných a ozdravujúcich pomôcok. Oplatí sa navštíviť túto stránku, kde si zo širokej ponuky určite nájdete to svoje.

Priaznivci horúcich kúpeľov sa môžu pridať do facebook-ovej skupiny „Milujeme horúci kúpeľ“, kde môžu zdieľať svoje pocity z takejto formy relaxu s inými obľúbencami dlhých horúcich kúpeľov, dávať si tipy, ako zlepšiť už aj tak dosť prijemné vylihovanie vo vani a tešiť sa zo spoločného záujmu.

Link na skupinu „Milujeme horúci kúpeľ“: http://www.facebook.com/group.php?gid=315872694794

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 828x
Priemerná čítanosť článkov: 828x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy